Kunder

Våra kunder går sin egen väg

Ibland krävs det att man viker av från den utstakade vägen för att skapa sin framgång. Det har många av våra kunder gjort och vi har varit med dem längs vägen. Som konsulter, äventyrare och vänner.


22 år av utveckling i världsklass

Våra kunder återfinns bland så väl djärva start-ups som några av Sveriges största webbplatser. Det som de har gemensamt är att de är passionerade kring sin idé och sin affär. Och att de inte tänker nöja sig med en standardlösning.

De ville göra något som ingen annan gjort tidigare och därför kom de till Curvejump. Här kan du läsa om ett axplock av våra kunder och vad vi gjort för dem.

Blocket.se

Under tre år förstärkte vi Blockets interna utvecklingsteam med frontend-expertis. Detta i en period då Sveriges största köp- och säljmarknad gick från ca 15 utvecklare till över 100. Att arbeta med en plattform som Blocket ställer stora krav på förståelse för affären, för hur stora trafikmängder fungerar, och hur det är att bygga upp stora utvecklingsteam.

CardiMo

CardiMo är en tjänst för att få personal att må bättre och detta genom aktiv träning. Detta uppnås genom att med pulsband och app som synkas mot CardiMos egen tjänst som vi byggt. Där sätts individuella mål som vi mäter data emot och som genrerar rapporter om huruvida mål har uppnåtts eller inte.

Conroy Medical

Conroy bedriver produktion inom medicinteknik. Detta ställer krav på spårbarhet i produktionen och när delar i enheter ska bytas ut. Vi har byggt flera delsystem åt Conroy för att hantera deras reklammationer gentemot sina leverantörer och för att hantera reparationer från sina distributörer.

Grossist.se

Grossist.se är Sveriges största samlingsplats för grossister. Man behövde någon som hade kompetensen att ta över utvecklingsarbetet och inte bara förädla det som fanns utan även underhålla det befintliga. Vi bistår även Grossist.se som tekniskt bollplank i olka webb- och teknikrelaterade frågor.

Pressa.se

Pressa är en oberoende aktör som har samlat Sveriges ledande IT-leverantörer av hård- och mjukvara på ett och samma ställe. För att kunna göra det behövdes en specialbyggd plattform som kan koppla ihop företag, leverantörer och affärssystem. Pressa.se ger en helhet till de som söker, de ska leverera och till Pressa själva.

Razo

Razo erbjuder rakhyvlar och blad på prenumeration men försäljning bedrivs också via telefon. Detta gör att orderfiler på ett enkelt sätt måste kunna hanteras i den centrala appliktionen som sköter allt från fakturering, kortbetalning och utskick via en logistikpartner. Det handlar om stora dataflöden, tidscykler som ska klaffa med olika samarbetspartners och i slutändan en mycket bra användarupplevelse.

Stockolms Stadsnät

Stockholms Stadsnät levererar Stockholms internet via fiber. Och Curvejump levererar teknik till Stockholms Stadsnät i form av specialbyggda applikationer för både internt bruk och för att underlätta kommunikationen med sina kunder.

Swedish SafeBox

SafeBox hanterar fysisk lagring av dokument, bland annat bokföringslagring. Vi har byggt ett unikt system som dels låter dem ha 100% koll på var alla dokument finns men som också låter deras kunder logga in och beställa hämtning och lämning av dokument. SafeBox tjänster används av många stora bolag redan idag och uppfyller alla krav uppsatta av Riksarkivet.

Vi lagrar ibland information från den enhet du använder när du besöker vår hemsida, som till exempel cookies eller vissa fall är personuppgifter som när du skickar ett meddelande via vår kontaktsida. Genom att fortsätta på vår sida accepterar du vår Personuppgiftspolicy