Om Curvejump

Teknik anpassad för er — inte tvärtom

Vi tror på att teknik är till för att hjälpa människor i vardagen och att den existerar för människans skull. Inte tvärtom.


Inte en vanlig webbyrå

Vi är inte en vanlig webbyrå. Vi kan programmering från grunden och kan hjälpa till med alla aspekter av en webbtjänst, från servernivå upp till design och vidare till drift och jour. Vi har en agil process för våra projekt som är baserad på agila utvecklingsmetodiker och modern projektledning. Vår specialité är att bygga avancerade hemsidor direkt från grunden.

Vi kan vara med våra kunder i hela livscykeln. Från koncept till färdig tjänst till drift och support. Det skiljer ut oss från andra. Att vi dessutom alltid lägger stor vikt vid att förstå våra kunders affärer gör oss ännu vassare. Och därför stannar de hos oss.

Vi tror på att de bästa kollegorna inte nödvändigtvis finns just där vi råkar ha vårt kontor. Därför tänker vi "remote first" när vi letar nya kollegor och partners.

Utveckling

Programmering och faktisk utveckling är givetvis kärnan i det vi gör. Våra utvecklare sitter på plats i Stockholm. Det gör att våra kunder kan komma till oss och i viktiga skeden sitta ned tillsammans med utvecklare och projektledare för att finslipa detaljer.

Vi arbetar mycket med att koppla in externa tjänster till våra kunders lösningar och att även ta över befintliga projekt där vassare kompetens behövs.

Vi berättar gärna mer i detalj vad vi gjort och vad vi kan göra. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Teknik konceptuteckling

Vi ser alltid till att hitta den mest effektiva, praktiska och ekonmiska tekniken till våra kunder. Vi arbetar med de flesta stora open source-tekniker som PHP, Go, Node, MySQL, PostgreSQL, NoSQL-databaser, AngularJS och så vidare. Allt som oftast på Linux-plattform för att kunna skräddarsy miljön efter behovet.

Många av våra kunder har startat sin verksamhet med en idé och stora mängder passion. Det som saknats är den tekniska kunskapen om hur man ska bygga en tjänst eller plattform.

Vi har ett färdigt program för att ta en idé till ett färdigt koncept med en teknisk grundtanke redo för utveckling och en affärsplan redo att användas.

Exempel på våra uppdrag

  • Betallösningar för kort/faktura
  • Synkronisera data mellan affärssystem och lagersystem
  • Prenumerationsapp med koppling till distributör
  • Login via BankID
  • Lönegrundande tidrapporteringssystem
  • CNETs produktdatabaser
  • Montageplanering med materialberäkning
  • GPS-data för logistikplanering
  • Datalagring i AWS och Google Cloud

Vi lagrar ibland information från den enhet du använder när du besöker vår hemsida, som till exempel cookies eller vissa fall är personuppgifter som när du skickar ett meddelande via vår kontaktsida. Genom att fortsätta på vår sida accepterar du vår Personuppgiftspolicy