Avancerad hemsida

Ibland räcker inte mallar och Wordpress till.

Man måste skapa något eget, något unikt. Och då krävs riktiga programmerare.
Då krävs Curvejump.


Köpa en avancerad hemsida

Hur ska man definiera en avancerad hemsida? Kan inte Wordpress till exempel vara avancerad? Jo, det kan det absolut vara. Men för att skilja ut vad vi menar kommer vi här att stolpa upp exempel där fasta plattformar, som till exempel Wordpress, inte är den bästa vägen att gå.

Alla exempel vi kommer att ta upp är baserade på konkreta kundprojekt vi genomfört. Kontakta oss gärna här så berättar vi mer!

Att köpa en avancerad hemsida skiljer sig en hel del från en mer traditionell. Främst i mängden förarbete och planering som krävs. Och det inkluderar medverkan från er. En vanlig hemsida handlar mest om form medan en avancerad hemsida främst handlar om funktion. En avancerad hemsida kan definieras på många sätt och nedan är några exempel.

Ni är unika

Den tjänst ni vill åstadkomma finns inte idag och är helt beroende av en stark webbnärvaro med interation mellan er och era besökare.

Alla vill säga att de är unika men det flesta tjänster är inte unika när det gäller webbnärvaron. Man har en hemsida som informerar om vad, vilka, varför och var. Men inte så mycket mer. Men om ni har en idé som drivs av teknik och som skapar något helt nytt så är den enda vägen att skapa en avancerad hemsida programmerad på riktigt.

Avancerade hemsidor

Plattformlösningar som Wordpress går att hålla säkra men man kommer inte runt det faktum att de är öppna för vem som helst att ladda ned och analysera efter säkerhetshål.

Bygger ni en egen lösning eliminerar det vanliga felet där automatiska botar söker igenom plattformssidor efter kända fel. Det gör att ni lättare kan upptäcka mönster hos de som försöker göra intrång samtidigt som ni har färre sårbarheter.

Livedata

Den mesta information och data som vi exponeras för är "död". Det vill säga att den har skapats och lagrats för länge sedan. Beroende på vilken data är "länge sedan" olika.

På en vanlig webbsida är gammal kanske 1 till 12 månader. På en sida om börskurser är det 1 minut. Jobbar ni med livedata kommer det inte att fungera på ett bra och skalbart sätt att arbeta med plattformar som Wordpress.

Analysera datamängder

Om den tjänst ni vill ha på nätet handlar om attt samla in, analsysera, filtrera och visa stora mängder data och flöden för data då är det lämpligt att välja något annat än till exempel Wordpress. Ni behöver handlingsfrihet i att behandla alla kanaler in av data och hur dessa sedan ska processas.

Ni kanske kommer ha så stora mängder data att traditionell lagring via databas blir ineffektivt och oekonomiskt. Då måste man enkelt kunna sätta upp kommunikation som låter olika lagringsplatser, kanske i olika delar av världen, att prata med varandra.

Vi lagrar ibland information från den enhet du använder när du besöker vår hemsida, som till exempel cookies eller vissa fall är personuppgifter som när du skickar ett meddelande via vår kontaktsida. Genom att fortsätta på vår sida accepterar du vår Personuppgiftspolicy